Amigo

De lachende zon
zo 4 mei ’25
Over vriendschap en verbinden.
zo 4 mei ’25

Met hun jarenlange ervaring is De Lachende Zon een toonaangevend gezelschap op het gebied van zintuiglijk theater, op maat gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking.

In de voorstelling nemen Elco en Margo je mee in hun muzikale wereld vol kartonnen dozen en fabeldieren. De dozen kunnen worden opgestapeld, mee worden gegooid en je kunt er zelfs muziek mee maken door erop te trommelen. Samen met jouw gezelschap of begeleider beleef je een fantastische theatervoorstelling, met jou in het middelpunt! 

Onze mooie en lieve fabeldieren maken contact, ze openen je hart, ze aaien, maken geluidjes en ze laten zich graag aaien zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn.  Tijdens deze voorstelling draait het om vriendschap en verbinden: vanaf het allereerste moment doen we het samen! AMIGO verbindt en dat gaat vanzelf. Het contact, samenspelen en plezier ontstaat op een vanzelfsprekende manier. Zo gaat dat met echte vrienden. De prachtige muziek is het cement voor de verbinding, het is een taal die iedereen aanspreekt.

 

 

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer