Sander Mulkens

De verrukkelijke kinderbakshow

De Grote Haay
zo 10 dec ’23 15:00 - 16:00
Help je mee met bakken?
zo 10 dec ’23
15:00 - 16:00
  • zo 10 dec ’23
    15:00 - 16:00
    Philipszaal

Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Thuisbakker Rutger van den Broek (o.a. bekend van Heel Holland Bakt) en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot vette botercrème. 

Kees de  Koekenbakker komt ook langs, hij zingt hits als: ‘Suiker, boter, bloem & ei’ en ‘De koek is op’. Wie kent ze niet. De Verrukkelijke Kinderbakshow is een vrolijke en educatieve show waarin alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen! Heb jij een brandende bakkersvraag? Stel ‘m gerust!

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Over Rutger en Mark
Rutger klom als kind al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. In 2013 won hij de eerste editie van Heel Holland Bakt, waarna hij zich fulltime aan het bakken besloot te wijden. Rutger schreef 10 bakboeken, waaronder in 2019 samen met Mark ’t Verrukkelijke kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een populair bakblog: RutgerBakt.nl.

Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor onder andere Herman van Veen (Lucas, Als je) en Kinderen voor Kinderen (Worden wat je wil, Sorry en Andersom). Dit jaar verschijnt zijn 21e kinderboek ‘Onkruid’ en schrijft hij aan een tweede gedichtenbundeltje met tekeningen van Fiep Westendorp. Mark was als acteur en poppenspeler te zien in o.a. De Boterhamshow, Sesamstraat, Pluk van de Petteflet, Meneertje Meer en War Horse.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer