Roger Cremers

De Zieke Geest

André Manuel
vr 17 nov ’23 20:30
De mens blijft een raadselachtig wezen
vr 17 nov ’23
20:30
  • vr 17 nov ’23
    20:30
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

De mens blijft een raadselachtig wezen. Waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids.

En hoe komt het dat het altijd mannen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl alle vrouwen niet verder komen dan een rolletje als slachtoffer? Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs?

Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden in De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Manuels 18e programma! Eindelijk volwassen!

  • Exclusief consumptie 

"Tere zielen hebben bij Manuel niks te zoeken. Hij stampt graag op tenen en trakteert de bezoekers daarbij uitdagend op een triomfantelijke blik en een sardonische grijns. Tegelijk voel je de ironische onderlaag als hij zich portretteert als de strijder voor het vrije woord." ★★★★

NRC

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer