Nicole Minneboo

Weerlicht

Rob Scheepers
vr 3 jan ’25 - za 11 jan ’25
Rob Scheepers is wederom terug in het Parktheater!
vr 3 jan ’25
-
za 11 jan ’25

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd. 

Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.

Na vier avondvullende cabaretprogramma’s én maar liefst zes nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met een week lang uitverkochte zalen in Parktheater Eindhoven, is het nu tijd voor het vijfde cabaretprogramma van Rob Scheepers: Weerlicht

"De cabaretier bespeelt het publiek meer dan ooit, en improviseert ad rem."

Eindhovens Dagblad (over Scheepers zet af)

Over Rob Scheepers
Naast zijn theaterwerk is Rob bekend van onder andere zijn wekelijkse column De Week in Oneliners bij de ochtendshow van Radio 538. Ook schrijft hij iedere week een column voor het Brabants Dagblad. Rob was eerder te zien in de tv-reeks Padoem Patsss (VARA/BNN) en het tv-programma Rare Jongens (NPO).

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer