Jet Boeke

Dikkie Dik & Ik

Prentenboekjesfestival Dieren in de Tuin
zo 21 apr ’24 11:00
zo 21 apr ’24
11:00 - 11:40
  • zo 21 apr ’24
    11:00 - 11:40
    Philipszaal

Hoe is het... om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft? Als je zomaar mag gaan liggen, op gekke plekken - of juist over de toetsen van de piano rent? 

Doe je mee? In Dikkie Dik & Ik kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Met originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke.

Over het Prentenboekjesfestival
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! 
Beleving staat centraal.
De twee voorstellingen van het festival (Coco kan het! en Dikkie Dik & Ik) worden aangevuld met een kinderspeeltuin in de foyer en vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

  • Exclusief consumptie 
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer