Julian Maiwald

Supernormaal

HNTjong
zo 14 apr ’24 14:30 - 15:20
Een hartverwarmende knipoog naar iedereen die zich wel eens anders voelt
zo 14 apr ’24
14:30 - 15:20
  • zo 14 apr ’24
    14:30 - 15:20
    Philipszaal

Wat is eigenlijk normaal? Ben jij normaal? Hoe kunnen we uit al die hokjes stappen? Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek.

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat. Anders zijn is helemaal geen straf. Sterker nog: Het is misschien wel een superpower. Supernormaal is geïnspireerd op het poëzieprentenboek van Ted van Lieshout Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder. Deze grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek laat je dansen in je stoel.

Uit de pers:

“Supernormaal is humoristisch en de boodschap dat aanpassingsgedrag niet altijd nodig is, spreekt tot de verbeelding.” (Theaterkrant)

“Door enkele simpele omkeringen tot hun uiterste consequenties door te voeren werkt Supernormaal regelmatig op de lachspieren.”(NRC)

  • Exclusief consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Credits

Regie Loek de Bakker Spel Sam van Hulst, Ziggy Knel, Floyd Koster Kostuumontwerp David Laport Decorontwerp Janne Sterke Lichtontwerp Tim van 't Hof Compositie Jelle Hoekstra Tekstbijdragen Sofie Tseng Inflatable Mano Collette Dramaturgie Martine Manten

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer