Anneloes van den Adel

Met de beste bedoelingen

Thijs van de Meeberg
vr 12 apr ’24 20:30
Hij lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot
vr 12 apr ’24
20:30

Met de beste bedoelingen gaat cabaretier Thijs van de Meeberg er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? 

Thijs gaat aan de slag. Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Met de beste bedoelingen nodigt Thijs je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Met de beste bedoelingen is zijn vierde solovoorstelling. Thijs van de Meeberg wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen. Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij de Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.

De pers over Met de beste bedoelingen van Thijs van de Meeberg 
“Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg de toeschouwer alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien” (De Theaterkrant) 
“Verfrissende manier om actuele discussies aan te snijden” (De Volkskrant)
“In een verhaal doorspekt met scherpe en directe grappen brengt hij zijn onderwerpen op meesterlijke wijze over op het publiek” (Theaterparadijs) 

Van de Meeberg speelt de tegenstellingen tussen deze twee werelden lekker vet uit en krijgt zo de lachers gemakkelijk op zijn hand” ★★★★

Trouw

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer