Met de beste bedoelingen

Thijs van de Meeberg
Fri 12 Apr ’24 20:30 - 22:10
Hij lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot
Fri 12 Apr ’24
20:30 - 22:10
  • Fri 12 Apr ’24
    20:30 - 22:10
    Philipszaal

With the best of intentions, Thijs van de Meeberg dives straight in, looking for the answer to the question: how do I protect the peace? Thijs gets to work. Sturdy, clumsy and like an unguided missile. Anger is the only thing we still have in common. With the best of intentions, Thijs invites you to cherish that anger a little more with him. Met de beste bedoelingen is his fourth solo performance. He is praised for his clever story structure and great talent for improvisation.

Thijs gaat aan de slag. Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Met de beste bedoelingen nodigt Thijs je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Met de beste bedoelingen is zijn vierde solovoorstelling. Thijs van de Meeberg wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen. Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij de Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.

De pers over Met de beste bedoelingen van Thijs van de Meeberg 
“Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg de toeschouwer alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien” (De Theaterkrant) 
“Verfrissende manier om actuele discussies aan te snijden” (De Volkskrant)
“In een verhaal doorspekt met scherpe en directe grappen brengt hij zijn onderwerpen op meesterlijke wijze over op het publiek” (Theaterparadijs) 

Van de Meeberg speelt de tegenstellingen tussen deze twee werelden lekker vet uit en krijgt zo de lachers gemakkelijk op zijn hand” ★★★★

Trouw

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer