Felice Hofhuizen

Lucky Luuk

Meneer Monster
zo 7 apr ’24 15:00 - 15:50
Een houtje touwtje western spektakel
zo 7 apr ’24
15:00 - 15:50

De makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen met een nieuwe familievoorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. 

Meneer Monster - Lucky Luuk

Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding. Maar ze lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los. Deze fysieke en visuele voorstelling wordt omlijst door meerstemmige westernmuziek.

  • Exclusief consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.
Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel.  Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en Rovers.

Credits

Spel Olaf van de Ven, Chris Koopman, Freek Nieuwdorp, Christiaan Bloem Regie Job Raaijmakers Decor Jan Willem van der Schoot Muziek Chris Koopman, Joppe Conradi

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer