Anne van Zantwijk

A vida rosa

Rosa da Silva
do 28 mrt ’24 20:30
Een persoonlijke en muzikale voorstelling
do 28 mrt ’24
20:30

‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland.

Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. Maar dan moet ze wel eerst even weten wie ze is. In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van de zoektocht naar haar identiteit.

Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling, met een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda. Muziek waarin haar liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren zal komen! Je ziet Rosa op haar meest kwetsbaar, maar ook op haar meest strijdlustig. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst. 

Kijk hier naar een fragment van Rosa da Silva bij Spijkers met Koppen.

  • Excl. consumptie
Onderdeel van

“WAT EEN STROT, WAT EEN STEM.”

Theaterkrant

Over Rosa da Silva 
A vida rosa is Rosa’s tweede solovoorstelling. De afgelopen twee theaterseizoenen beleefde ze haar debuut met de veelgeprezen voorstelling ‘Daar moet je heen’. In 2019 won ze de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied ‘Als het zover is’. Een nieuwkomer was Rosa niet in het Nederlandse theater. Met hoofdrollen in het theaterstuk ANNE en de musical De Tweeling bewees ze al in het theater thuis te horen. 

Over Sergio Escoda
Sergio Escoda (1990) is actief als componist, multi-instrumentalist, arrangeur en producer.  Hij speelde in welbekende bands als Di-Rect, EUT & REINDIER. Zowel nationaal als internationaal. Als componist schrijft hij voor reclame, theater en cabaret en componeerde o.a. ‘BullyBully’ (MAAS Theater) en i.s.m. Tim Teunissen en Dook van Dijck de jeugdmusical ‘Lady Charly’ (MAAS Theater en Walhalla). 

Over Tim Teunissen 
Tim Teunissen (1992) is tekstschrijver, cabaretier en acteur. Hij won de Persoonlijkheidsprijs op Cameretten Festival en tourde met zijn solo ‘SANDRA’ door het land. Als songwriter schreef hij o.a. voor MEROL en recentelijk schreef hij samen met Sergio Escoda hun eerste jeugdmusical ‘Lady Charly’ bij MAAS Theater & Walhalla. Als acteur is hij te zien in verschillende films en series als ‘If Yes, Okay’ en ‘Vliegende Hollanders’.  

 

De pers over A Vida Rosa

“Rosa da Silva beschikt over het vermogen om recht naar de traanbuizen toe te zingen” - De Volkskrant

Machtige fado van Rosa da Silva staat als een kasteel” - Theaterkrant

Ze zingt geweldig” - Het Parool

Credits

Regie Laurens Krispijn de Boer Tekst Tim Teunissen, Rosa da Silva, Peer Wittenbols Muziek Sergio Escoda Muzikant Sophie Anglionin Techniek Rosan van Hoeve | DSLGeluids- en Lichtverhuur Kostuumontwerp Calle de Hoog Uitvoering Kostuum Daan Wieman & Bernadette Kijzers Beeld Henri Verhoef Ontwerp Marc Koppen Ontwerp

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer