Helden van het Zuiden

Björn van der Doelen, Leo Alkemade, Alissa May e.a.
Exclusief in het Parktheater
vr 8 sep ’23 en za 9 sep ’23
Muzikanten uit het Zuiden eren hun muzikale helden
vr 8 sep ’23
en
za 9 sep ’23

Waar zijn we zonder onze helden? Iedereen heeft wel een grote of kleine held. En we eren ze maar wat graag. Helden van het Zuiden is een muzikale voorstelling waarin bekende muzikanten in wisselende samenstelling en onder leiding van Bjorn van der Doelen en zijn band de Huursoldaten hun muzikale helden eren in muziek en verhalen. Na twee succesvolle edities in 2021 en 2022, gaan we nu voor editie drie!

Een intieme avond met muziek, gesprekken en verhalen. Björn van der Doelen nodigt zijn muzikale vrienden uit voor een prachtige avond met hun eigen, favoriete nummers. In de setting van een repetitiehok, waarin de filterkoffie loopt en de flessen bier koud staan, ploffen ze naast Björn neer op de bank. Ze delen hun persoonlijke verhalen achter de nummers, hun fascinatie voor hun helden, laten een stukje horen op een krakende pick-up en spelen de liedjes op een manier die bij ze past. 

Bij deze editie van Helden van het Zuiden ontvangt Björn zijn vrienden Leo Alkemade, Melissa Jansen (Alissa May), Sem Jansen en Leif de Leeuw en Stephanie Struijk (Stevie Ann). Samen met zijn band zorgen ze voor een onvergetelijke avond Brabantse muzikaliteit van de bovenste plank!

Credits

Helden van het Zuiden is een productie van Parktheater Eindhoven, Theaterbureau de Mannen en Björn van der Doelen.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer