Nadia ten Wolde

Open Dag

Seizoensopening 23/24
zo 3 sep ’23 13:00 - 17:00
Previews - rondleidingen - workshops - optredens - terras
zo 3 sep ’23
13:00 - 17:00

We trappen het theaterseizoen 23/24 traditiegetrouw af met de leukste open dag van het jaar! Leuk voor jong en oud. De toegang is gratis. 

Deze zondag gaan de deuren van het Parktheater wagenwijd open. Van 13.00 - 17.00 uur trakteren we je op gratis sneak previews en leuke verrassingen. In de theaterzalen zijn onder andere korte optredens te zien van cabaretshows, jeugdvoorstellingen en musicals die het komend seizoen te zien zijn. 

Op het programma staan onder andere:

  • Korte optredens van o.a. Peppa Pig Live, muzikant Leo Alkemade, Ping-Win, Club Gewalt, cabaretier Valentina Toth, nieuwe musicals Melk en Ver van je bed, cabaretier Thijs van de Meeberg.
  • De familievoorstelling Om de hoek woont een struik van Plankton | Sonja van Ojen & Hendrik Kegels (6+). 
  • Rondleidingen, schminken, circusworkshop, lekkere drankjes en hapjes van Bij13, circusshow voor de hele familie op het grasveld. 
  • Silent podcast met interviews door Oscar de Boer met onze (maatschappelijke) partners zoals Playing for Succes, Pak de Vibe, Wildpark, Carte Blanche, Krachtvoer en Theaterplan. Daarnaast draait RARA radio de gehele dag plaatjes. 
  • Er is natuurlijk ook weer een leuke winactie; koop voor 2,50 een envelop en laat je verrassen door de inhoud (altijd prijs)
  • Laat je nieuwsgierigheid onderzoeken door Tilburg Cowboys bij Stimulators of personal Curiosity

Bekijk hier het programma

Tijdens de open dag worden er foto- en filmopnamen gemaakt door of in opdracht van het Parktheater. Deze kunnen ter promotie/verslaglegging gebruikt worden in onze uitingen (website, magazine, social media etc.). Het kan dus zijn dat je in beeld komt. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je dat aangeven bij de fotograaf of na publicatie via privacy@parktheater.nl. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer