Wim Lanser

De Grote Race

Paw Patrol Live!
zo 2 jul ’23
Ga samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur
zo 2 jul ’23

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de PAW Patrol liveshow in 2022 komt de grootste internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live – De Grote Race deze zomer naar het Parktheater! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.

In PAW Patrol Live! - De Grote Race is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Ryder roept de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?   

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van alle Pups. 

PAW Patrol is niets te dol! Dus komt één van de pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Doe mee met de winactie! 
De PAW Patrol pups zijn alvast een kijkje komen nemen in ons theater, want op zondag 2 juli staan ze hier maar liefst drie keer op het podium! Stuur naar communicatie@parktheater.nl welke van deze drie jouw favoriete pup is en maak kans op de knuffel! De winnaars ontvangen op 28 juni een bericht.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer