Kurt van der Elst

De onzichtbare man

Theater Artemis
za 25 feb ’23 15:00 - 16:05
Verstoppertje spelen op filosofisch niveau
za 25 feb ’23
15:00 - 16:05
  • za 25 feb ’23
    15:00 - 16:05
    Philipszaal

De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant, wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft het publiek? Al snel blijken meer dingen onzeker. Want wie speelt er op die piano? Van wie is het koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er vandoor met het verlengsnoer? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat zien, of moet je het maar geloven?

De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival.

  • Exclusief consumptie

 

Uit de pers:

“Een hilarisch vervolg op hun vorige, bekroonde kleutervoorstelling ‘De man die alles weet’. Knap speelt iedereen met de kracht van de verbeelding: zie en willen zien, ‘to be or not to be’, verdwijnen versus verschijnen.” (De Volkskrant)

“De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in ‘De onzichtbare man’ prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.” ( Theaterkrant)

"Het daverende applaus is terecht" ★★★★

De Volkskrant

Credits

Regie Jetse Batelaan | Spel Rene van 't Hof/Rene Groothof, Marijn Bussaard, Nimue Walraven/Kim Karssen Muziek Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer