Jaap Scheeren

Juffenballet

Maas Theater & Dans
wo 26 okt ’22 14:30 - 15:50
Over de geheime wereld achter het schoolbord
wo 26 okt ’22
14:30 - 15:50
  • wo 26 okt ’22
    14:30 - 15:50
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

De schooljuf is een vertrouwd figuur die iedere dag voor de klas staat, dingen op het bord schrijft en geduldig schriften controleert. Maar wat doet ze als ze het klaslokaal verlaat? Is de juf dan nog wel een juf? En waar gaat ze dan naartoe?

In Juffenballet blijkt de koffiekamer een portal naar een andere wereld. In de maneschijn ontmoet een stel juffen elkaar op een open plek in het bos. Ze stoken een fikkie met huiswerk, dansen wild en uit de maat en brouwen mengsels en geniepige plannetjes. Ze zijn van plan de schooldirectrice, een oude hippie met flowerpoweridealen, van de troon te stoten. Ze willen de school vernieuwen met strakke regels en prestatiedruk. Er barst een strijd los tussen vrijheid en orde. Maar dan komt er een nieuwe juf. Kan zij de boel redden? 

Een voorstelling voor de hele familie met veel dans, vette decorwisselingen, humor en af en toe een spannend liedje.

  • Exclusief consumptie

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info