Paulina Matusiak & Eddy Wenting

De Grote 5

Meneer Monster
zo 18 jun ’23 14:00 - 14:45
Grote, uitbundige kostuums, een grafisch, visueel en muzikaal spektakel
zo 18 jun ’23
14:00 - 14:45
  • zo 18 jun ’23
    14:00 - 14:45
    Philipszaal

Meneer Monster speelt in De Grote 5 groots en uitbundig voor de allerkleinsten. De 'catwalkopstelling' keert terug en dit keer vrij letterlijk.

De voorstelling loopt van de Afrika steppes over naar een paradefeest vol zwoele Afrika beats. Met grote, uitbundige kostuums is het een grafisch, visueel en muzikaal spektakel. Dit alles speelt zich af op een lange mat, met aan weerszijden drie rijen bankjes voor het publiek. De kinderen en ouders zitten dus lekker dicht op de voorstelling. Maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje, want we verwachten De Grote 5 op het toneel...

  • Exclusief consumptie

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen en Rovers.
Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer