Gonnie en Gijsje samen op stap

Prentenboekjesfestival - Klein Amsterdam Producties
zo 5 feb ’23
Prentenboekjesfestival
zo 5 feb ’23

Gonnie en Gijsje beleven een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. De wereld om hen heen transformeert in een muzikale speeltuin. Eentje waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen.

Gonnie is een gansje. Ze heeft knalrode lievelingslaarsjes en zit bij de hooiberg. Op een dag zijn de laarsjes weg... Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje. Samen gaan ze op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze tegen? Welke geluiden horen ze? En vinden ze de laarsjes nog terug? Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?  In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt, maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.


De voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Een nieuw familiefestival met een unieke foyerspeeltuin in combinatie met een 2+ en 4+ voorstelling met een overlappend thema: Op de Boerderij. Er is aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en milieu. Groen is goed! Kinderen leren wat gezond eten is, hoe recyclen in zijn werk gaat, spelen graag buiten en zijn dol op de schattige dieren op de kinderboerderij.

  • Exclusief consumptie

Credits

Gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer