Lekker Gezellig!

Fabian Franciscus
za 27 mei ’23 20:30 - 21:50
Een avondje keihard lachen
za 27 mei ’23
20:30 - 21:50
  • za 27 mei ’23
    20:30 - 21:50
    Philipszaal

Het is tijd voor Fabians derde show. Met zijn kenmerkende sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert hij het leven. Niet met heel veel succes trouwens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk voorspelbaar en leuk! Moraal van het verhaal? Achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig.

Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien... Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!"

De eerste twee voorstellingen van Fabian Franciscus zijn zeer goed ontvangen. Zijn show Vlafeest staat inmiddels op Netflix en was te zien op televisie. Verder was Fabian te gast bij o.a. De Slimste Mens, Kopspijkers en De vooravond en speelde hij op festival Zwarte Cross en Lowlands.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer