Vleugels

K3
verplaatst
za 8 apr ’23 - do 4 mei ’23
Een gloednieuwe, wervelende K3-show
za 8 apr ’23
-
do 4 mei ’23

Marthe, Hanne en Julia gaan een concert geven vol met de leukste K3 hits, coolste dansjes en natuurlijk superveel plezier met het hele publiek.

Alles loopt op rolletjes, tot er een mysterieuze jongen hun show komt binnenvallen. Wie zou hij zijn? Hoe komt hij ineens hier terecht? En waar blijft hij de hele tijd naar zoeken? Terwijl de meisjes dit proberen te ontrafelen, raken ze verzeild in allerlei avonturen. De K’tjes en deze charmante onbekende kunnen bovendien meer van elkaar leren dan ze op het eerste gezicht zouden denken. Samen met het publiek spreiden ze hun vleugels, en vliegen ze hoger dan de zon!

 

Shows verplaatst

Met pijn in het hart heeft K3 een gedeelte van de shows in april moeten annuleren, omdat Hanne ziek was geworden. Gelukkig is Hanne heel spoedig weer opgeknapt en gaat het een heel stuk beter met haar.  De shows zijn verplaatst naar 3 en 4 mei. Kaarthouders ontvangen bericht per mail. 

Credits

Met Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn, Julia Boschman, Diego González-Clark en 14 dansers Regie Stefan Staes Choreografie Tommy Gryson Tekst en Muziek Peter Gillis, Alain Vande Putte, Miguel Wiels

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer