Mark Engelen

Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman e.a.
wo 8 feb ’23 20:00 - 21:30
Gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin
wo 8 feb ’23
20:00 - 21:30
  • wo 8 feb ’23
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin. De nieuwe relatie krijgt, onder de ogen van de ex-partner, een heel andere glans. Vooral wanneer blijkt dat de oude niet alleen deel is van je verleden, maar ook van je identiteit.

Na hun huwelijk, waaruit twee kinderen voortkwamen, zijn Elisabeth en Nicolaas gescheiden. Ze hebben nu beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen door in het vakantiehuis dat ze nog samen bezitten. Ondanks het verlangen naar harmonie en de nieuwe relaties, blijken Elisabeth en Nicolaas nog erg met elkaar verknoopt.

Vier topacteurs spelen bijzondere dubbelrollen. Ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen die in het kielzog van de keuzes van hun ouder, hier met elkaar opgezadeld zijn.

Credits

Met Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer, Bas Hoeflaak Regie Corien van der Zwaag  i.s.m. Marijke Schermer Script Marijke Schermer