Nicole Minneboo

Bekant

Rob Scheepers
Première
wo 4 jan ’23 - zo 8 jan ’23
Scheepers stelt de juiste ongemakkelijke vragen
wo 4 jan ’23
-
zo 8 jan ’23

Rob rekent genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Met alle uiterlijke opsmuk die het innerlijke verdriet moet verbergen.

Kanten gordijntjes voor het raam? Meteen een stuk gezelliger. Kanten lingerie? Meteen een stuk spannender. Maar verhult kant niet de onderliggende lelijkheid? In zijn nieuwe voorstelling Bekant haalt Rob Scheepers bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is. Want laat dát nu het kenmerk zijn van kant... je kunt er vrij gemakkelijk doorheen kijken.

Over Rob Scheepers

In samenwerking met het Eindhovens Dagblad stond de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in 2014 voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference 'Afgescheept'. Drie avonden was de grote zaal van het Parktheater in Eindhoven volledig uitverkocht. Het succesvolle debuut smaakte naar meer. Zijn podiumervaring als tonprater kwam daarbij goed van pas. Zijn tournees door Brabant werden steeds groter van opzet en de kaarten waren niet aan te slepen. In 2020 bracht Rob de Stadiontour in het Philips Stadion in Eindhoven die hij 30 keer uitverkocht.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer