Marcel van der Velde

Ongelikt

De Sekszusjes
do 1 dec ’22 20:30 - 22:20
Voeren de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist
do 1 dec ’22
20:30 - 22:20
  • do 1 dec ’22
    20:30 - 22:20
    Pauze 21:15
    Philipszaal

In een zelf geknutseld decor, met schurende liedjes, live klei-animaties en sketches met een absurd-humoristisch randje is Ongelikt een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren. 

Voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen, of wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de zusjes. De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, delen in hun eerste theaterprogamma op een goudeerlijke manier hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Ze laten zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)..? Bereid je voor op een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Extra: Inloopspreekuur De Liefdesdokter
Voorafgaand aan de voorstelling van De Sekszusjes kun je naar het inloopspreekuur van De Liefdesdokter in de foyer van het Parktheater. Schuif aan bij liefdesdokter Inge voor een persoonlijk consult. Met een recept op maat en een glimlach in je hart, stap je na 7 minuten weer naar buiten. Je kunt alleen of samen met een ander aanschuiven. Jij bepaalt het onderwerp, de liefdesdokter ontregelt je met liefde.  www.deliefdesdokter.nl.

Credits

Scenario, spel Krista Arriëns, Marcelle Arriëns Liedteksten en muziek Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Marcel van der Velde, Willem Wits Regie Titus Tiel Groenestege

LET'S TALK ABOUT SEX

Een sexy theaterfestival in november

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer