Marwan Magroun

Waarom ben jij zo?

Jawad Es Soufi
za 26 nov ’22 20:00
Een voorstelling vol anekdotes en muzikale parodieën
za 26 nov ’22
20:00
  • za 26 nov ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Via zijn alger ego Sloegie laat Jawad Es Soufi zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Hoe hebben deze drie factoren ervoor gezorgd dat hij de persoon is die hij vandaag de dag is?

Jawad legt in Waarom ben jij zo? uit hoe zijn middelbareschooltijd doorslaggevend is geweest in zijn ontwikkeling. Hoe hij in drie jaar tijd doorstroomde van LWOO naar VWO is een proces waar je versteld van kan staan! Met anekdotes en muzikale parodieën neemt hij je mee in zijn analyses en observaties over zijn opvoeding, omgeving en onderwijstijd.

Over Jawad Es Soufi

Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Op zijn tweeëntwintigste begon Jawad met het geven van Nederlandse les op het VMBO in Rotterdam. Dag in dag uit haalt hij ontzettend veel voldoening uit alle lessen die hij verzorgt.

Op zijn achttiende begonnen zijn kriebels al voor het theater. Na twee jaar actief te zijn geweest in toneelgroep The Brothers uit Rotterdam, besloot hij verder te gaan met de groep De Borrelnootjez. Daar kreeg hij de ruimte om te experimenteren en originele sketches te maken. Op 20 februari 2020 speelde Jawad zijn debuutshow als Sloegie in Theater Rotterdam.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info