Tom Sebus

Snowponies

De Alex Klaasen Revue
vr 25 nov ’22
Een 'Merrie' Christmas
vr 25 nov ’22

Na zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2 is de Alex Klaasen Revue deze winter terug in het Parktheater met een special edition getiteld Snowponies, een 'Merrie' Christmas.

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen. Hij zit namelijk weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten. Precies zoals we van Alex gewend zijn, maar dan nu helemaal in kerstsfeer. Denk aan een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.

Alex deelt deze avond kerstpakketten uit aan het publiek en kookt een kerstdiner van acht gangen voor de hele zaal. Ook presenteert hij zijn gloednieuwe kerst-cd Santa Klaasen. Doe jezelf, je vrienden en familie een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue.

  • Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment
    De jury: “Na twee voorstellingen met een geëngageerde bodem kiest Alex Klaasen dit keer vol voor het amusement. Het vieren én bespotten van Kerstmis is een fijne Hollandse traditie die hem alle ruimte geeft om flink uit te pakken. Decors en kostuums zijn net als de tragikomische sketches zelf van hoog niveau. Meligheid is het belangrijkste ingrediënt, maar zeker de liedjes zorgen ook regelmatig voor een brok in de keel. Snowponies is een feest voor oog, oor en hart en laat zien dat Klaasen nog jaren vooruit kan met zijn moderne revues.”

 

Uit de pers:

‘Deze kersttoegift van zijn twee eerder genoemde revues laat zich genieten als één groot theaterfeest.’ (AD, *****) 
‘Een gesmeerde show waarin Klaasen in hoog tempo laveert tussen slapstick, camp en ontroering.’ (AD, *****) 
‘Briljant. Ook de derde revue van Alex Klaasen na Showponies 1 en 2 is in alle opzichten een fascinerend geheel van grenzeloze creativiteit.’ (Scenes)
‘De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen.’ (Volkskrant, ****)
‘Snowponies is een schot in de roos.’ (NRC, ****)

"Alex Klaasen excelleert in show over écht uit de kast komen" ★★★★★

NRC

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer