Hugo Thomassen

Lady in the Dark

Opera Zuid
di 22 nov ’22 20:00
Beroemde Broadway-opera
di 22 nov ’22
20:00
  • di 22 nov ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Hoofdredacteur van een modemagazine Liza Elliot belandt met mentale klachten bij een psychiater. Door drie droom-sequenties word je meegenomen in Liza's onderbewuste.

De 'Glamour'-droom, de 'Huwelijk'-droom en de 'Circus'-droom vormen als het ware een drieluik van korte opera's. De thema's van de dromen zoals werk- en prestatiedruk, zelfbeeld en zelfvervulling in een jachtige en hectische maatschappij zijn vandaag de dag herkenbaarder dan ooit.

Regisseur Anna Pool presenteert deze Weill-klassieker samen met dirigent David Stern voor het eerst aan het Nederlands publiek. In haar regie reflecteert Pool met een knipoog op de gedateerde man-vrouw-verhoudingen in de jaren ’40. "Ik laat het publiek weten dat we ons allemaal bewust zijn van het feit dat dit stuk in een andere tijd geschreven is, terwijl we het publiek toch het oorspronkelijke stuk en Liza's reis laten beleven."

  • Engels gezongen, met Nederlandse en Engelse boventiteling
  • Gratis inleiding

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info