Marleen Suzanne

Focus

Rayen Panday
za 5 nov ’22 20:00 - 21:30
Redeneert op het scherpst van de snede
za 5 nov ’22
20:00 - 21:30
  • za 5 nov ’22
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

De aandacht die we zoeken is misschien niet helemaal de juiste en de aandacht die we krijgen al helemaal niet. Als we allemaal gelijk zijn, hoe bijzonder zijn we dan nog? Waarom verliezen we ons zo in bijzaken dat we de hoofdzaak vergeten?

Rayen doet een poging deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Want hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Hij zal er niet in slagen, maar dat hoeft ook niet. Wel zal hij redeneren op het scherpst van de snede en daarbij zowel het publiek als zichzelf niet ontzien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van jou: Focus.

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als M. en Jinek en in radioprogramma's als Gijs 2.0. en De Nieuws BV.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer