Roy Beusker

The Prom

Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf e.a.
di 24 jan ’23 - zo 29 jan ’23
It’s time to celebrate!
di 24 jan ’23
-
zo 29 jan ’23

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Uit de pers
''The PROM wordt met zoveel charme, geestdrift, enthousiasme en talent gespeeld dat je er onmiddellijk in meegaat.'' (De Volkskrant ★★★★)
''Pia Douwes maakt stralende comeback.'' (Telegraaf ★★★★)
''Komproe is de perfecte tegenspeler.'' (Musicalsites ★★★★)
''Hoofdrolspelers schitteren zonder uitzondering.'' Musicaljournaal ★★★★★)

''The PROM is een voltreffer.'' ★★★★★

AD

Credits

Cast Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits e.v.a. Regie Paul van Ewijk Muzikale leiding Billy Maluw

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer