De weg naar vrijheid

The Trueman Show Theater Tour
ma 19 feb ’24 19:30 - 22:00
ma 19 feb ’24
19:30 - 22:00
  • ma 19 feb ’24
    19:30 - 22:00
    Pauze 20:30
    Hertog Jan Zaal (ongeplaceerd)

Stap binnen in de wereld van The Trueman Show! 

That's the Spirit is ontwaakt in een wereld die minder vrij is dan ze dachten. Het wordt steeds duidelijker. Vrijheid betekent voor iedereen iets anders, maar het is wel een essentiële voorwaarde voor een fijn leven. Zo zit iedereen op de weg naar vrijheid, extern, maar ook intern. Hoe bevrijd je jezelf van die beperkende gedachten? Van datgene wat belemmert om potentie te leven, om groots te zijn, om hier te doen wat eigenlijk moet gebeuren. Oftewel, hoe word je nou vrijer in een wereld die steeds minder vrij is?

That's the Spirit gaat op zoek naar het antwoord. En ze gaan het niet alleen vertellen, ze gaan het ook laten zien. The Trueman Show Theater Tour brengt de voorstelling door het hele land, samen met dé topgasten van de afgelopen jaren. De vraag die gesteld wordt: wat is de weg naar vrijheid? En in de weg naar vrijheid wordt de symboliek van de Grot van Plato meegenomen. Het is een ontdekking van een hogere waarheid, die laat zien dat er buiten de grot een nieuwe wereld wacht. Hoe zou het zijn om dit te ervaren? In dat gevoel van vrijheid stappen om vervolgens volledig geïnspireerd naar huis te gaan? 

Het concept blijft lekker vertrouwd. Jorn en zijn gast zullen op het podium een goed gesprek voeren, net zoals in de podcast. Alleen dit keer zit het publiek live in de zaal te kijken en te luisteren. Ze gaan ruim een uur flink de diepte in over vrijheid. Vervolgens krijgt het publiek de unieke kans om de interactie op te zoeken met Jorn en de gast. Stel persoonlijke vragen en deel gedachten tijdens dit interactie uurtje in de College Tour stijl.  Sluiten de avond gezamenlijk af met een ontspannen meet&greet in het theater, waarbij je de kans krijgt om Jorn en zijn gast persoonlijk te ontmoeten.

That's the Spirit kan niet wachten… 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer