Workshop Hee, kom eens op!

Wildpark
Let's talk about Democracy
zo 19 nov ’23 12:30 - 18:00
zo 19 nov ’23
12:30 - 18:00
  • zo 19 nov ’23
    12:30 - 18:00
    Deelname aan de workshop is gratis. Aanmelden via info@wildpark.nu
    Kameleon

Wij leven in een democratie. Dus, je mag gaan liggen op de A12 en schreeuwen dat je het er niet mee eens bent. Je mag vuur op het veld gooien als je baalt dat je club achter staat. Je mag knakworsten eten op zondagochtend en het halve blik weggooien als je het niet meer op kan. Je hebt alle vrijheid in een democratie. Toch? 

Je mag de nieuwste iPhone kopen en gelijk overstappen als er weer een volgende komt. Je mag alleen nog kaas eten op je brood, want vlees eten is slecht. Maar kaas komt van koeien en die hebben veel uitstoot en dat is ook slecht? 

De wereld rammelt en piept en kraakt aan alle kanten en het kabinet weet het ook niet meer, daarom krijgen we een nieuwe. Een nieuwe baas van ons land, waar we naar moeten luisteren. Maar luistert hij ook naar ons? Of willen we niet meer luisteren? Weten we het allemaal zelf beter? 

Tijdens de themamaand Let's talk about Democracy nodigen we iedereen uit om te onderzoeken wat democratie nu eigenlijk betekent en vooral; wat vind jij nu eigenlijk echt belangrijk? Wat is jouw stem? Vind jij dat iedereen gelijk behandeld wordt en evenveel te zeggen heeft?

Kom eens op en laat je horen in een workshop en ga vervolgens zelf de vloer op! 
In de workshop HEE, kom eens op! gaat theatergezelschap Wildpark samen met jou uitzoeken wat jij nou eigenlijk vindt. Waar maak jij je kwaad over? Wat frustreert je aan deze tijd? Ouders? je leraren? de A12? In de workshop maak je je eigen protestbord. Samen met dat protestbord speel je mee in de openingsscène van de voorstelling Wij Vinden dat het tijd wordt voor iets Liefs. Waarvoor ga jij de barricade op? We zijn benieuwd naar jouw stem en willen graag jouw stem laten horen in onze voorstelling 
Dus: Ben jij tussen de 13 en 18 jaar? Heb je altijd al eens op een podium willen staan? Dan zoeken theatergezelschap Wildpark en het Parktheater jou!

De workshop en voorstelling zijn op 19 november in het Parktheater. Het programma ziet er als volgt uit:

12:30- 13.45  workshop maak je eigen protest bord | repetitieruimte
14.00 – 15:15  repetitie voor de voorstelling | kameleonzaal
16:00 -   aanvang voorstelling Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs

Deelname aan de workshop is gratis, echter niet vrijblijvend. Aanmelden kan via info@wildpark.nu
Kaartjes voor de voorstelling zijn hier te boeken via het Parktheater

Over Wildpark

Wildpark maakt actueel jeugdtheater voor zowel de regio als landelijk. Daarnaast organiseren zij theaterateliers voor kinderen en jongeren. Wildpark blijft altijd in gesprek met kinderen en jongeren om hun stem een podium te geven. 

LET'S TALK ABOUT DEMOCRACY

Themamaand over democratie. Met voorstellingen, debat, eten en ontmoeting.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer