Open Space Event over gelijkwaardigheid

Let's talk about Democracy
za 25 nov ’23 14:00 - 17:00
za 25 nov ’23
14:00 - 17:00
  • za 25 nov ’23
    14:00 - 17:00
    Grote foyer

Tijdens Let’s talk about Democracy organiseert Jump Movement een Open Space Event waarin gelijkwaardigheid in onze regio centraal staat. 

Een Open Space Event is een manier om mensen uit te nodigen in gesprek te gaan over een complex vraagstuk. Een vraagstuk waarbij veel belangen en perspectieven meetellen en dat niet zomaar op te lossen is. 

Het is een gestructureerde methode en letterlijk een ruimte waarin iedereen vanuit haar of zijn eigen perspectief kan bijdragen. Het vraagstuk waarvoor tijdens dit Open Space Event kennis, wijsheid en oplossingen worden aangedragen is:  Hoe kunnen we in hemelsnaam zorgen voor meer gelijkwaardigheid in de Brainport regio?

Het event is interactief en de collectieve wijsheid in de Open Space wordt aangeboord om tot oplossingen, openingen of nieuwe ideeën te komen. Binnen Let’s talk about democracy is deze democratische gespreksvorm een boeiende manier om te ervaren hoe collectieve wijsheid gegenereerd en ingezet kan worden met als doel dat er meer sociale impact en verbinding tussen mensen ontstaat.

  • De voertaal van het event is Nederlands en Engels
  • Gespreksbegeleiding door Ineke Hurkmans en Ilonka de Haan van Jump Movement

LET'S TALK ABOUT DEMOCRACY

Themamaand over democratie. Met voorstellingen, debat, eten en ontmoeting.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer