Thijs Maas

Drift

Christian van Eijkelenburg
do 26 okt ’23 20:30 - 21:45
Verfrissend, fysiek en humoristisch
do 26 okt ’23
20:30 - 21:45
  • do 26 okt ’23
    20:30 - 21:45
    Locatie: Pand P - Grote Zaal

Welke emoties, gedragingen en verlangens hebben we geaccepteerd en welke niet? Drift is een verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan je eigen menselijke driften.

Aan de hand van eigenzinnige verhalen, gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen, absurde lipsync-acts en theatrale driftbuien, zoekt Christian van Eijkelenburg naar antwoorden en toont hij ons (on)vermogen onszelf te zijn te midden van de ander. 

Genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop
Uit het juryrapport: ‘Durf je jezelf opnieuw uit te vinden als cabaretier en theatermaker, als het duo (De Fransse Eijkel) stopt, waar je al 6 jaar onderdeel van uitmaakt. Die vraag stelde Christian van Eijkelenburg zichzelf en het resultaat is een sterk debuut zonder concessies. Van Eijkelenburg bouwt op zijn sterke fysieke spel, is energiek, strak en innemend. De prachtige, overtuigende visuals die hij zelf vormgaf, ondersteunen zijn zoektocht naar zichzelf. Christiaan toont zich in Drift een zeer originele en relevante maker.’

  • Exclusief consumptie 

 

 

“Verrassend cabaret met mooie animaties en filmbeelden”

De Volkskrant

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer