Loes Riphagen

Coco kan het!

Prentenboekjesfestival Dieren in de Tuin
zo 21 apr ’24
zo 21 apr ’24

Geïnspireerd door het geliefde boek van Loes Riphagen presenteert Vanaf2 Producties de peuterdansvoorstelling Coco kan het! 

Coco kan het! is een muzikale dansvoorstelling voor peuters. Op de vloer staan meerdere nesten. Als publiek neem je zelf plaats in een nest en ben jij Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen. De voorstelling gaat over durf, iemand aanmoedigen en samen sterk staan. Aan het eind mag je je eigen vleugels uitslaan, het nest uitvliegen en meedansen.

Over het Prentenboekjesfestival
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! 
Beleving staat centraal.
De twee voorstellingen van het festival (Coco kan het! en Dikkie Dik & Ik) worden aangevuld met een kinderspeeltuin in de foyer en vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders. 

  • Exclusief consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer