Laura van Dolron & Anouk van Kalmthout

Heel

Laura van Dolron
vr 19 apr ’24 20:30 - 22:00
Radicale eerlijkheid en de kracht van kwetsbaarheid
vr 19 apr ’24
20:30 - 22:00
  • vr 19 apr ’24
    20:30 - 22:00
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

'Alles goed?' Vragen we elkaar in het café. Op zo'n toon dat 'JA' het enige antwoord kan zijn. In de nieuwe Laura van Dolron gaat Laura op zoek naar heelheid, voorbij alles goed, voorbij de small talk.

Na de rauwe eerlijkheid in Geen Verhaal en het optimistische liefdesverhaal in De Uitnodiging deelt Laura in Heel waar zij en de wereld nu staan. In het NU - het enige moment dat we hebben. Laura biedt hoop en troost, met humor en zelfspot zoekt ze naar het universele in het persoonlijke en andersom. Zoals altijd herkenbaar, ontroerend en inspirerend met het publiek als vertrouweling én favoriete tegenspeler. 

Wat komt onze pijn ons vertellen? En verdriet en eenzaamheid? En transformeren deze als we durven luisteren? Heel gaat over ons en alle levende wezens die met elkaar verbonden zijn. Heel gaat over dat we heel blij, heel rustig, heel open, heel kwetsbaar, heel heel de zaal verlaten…

Uit de pers:

"Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld." (NRC ★★★★★)

  • Exclusief consumptie

Over Laura van Dolron

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Ze wil niet spelen maar helen, niet doen alsof, niet meer praten tegen maar met een publiek. Van Dolron opent haar hart en zegt wat we niet durven zeggen. De theaterzaal wordt een plek waar mensen samenkomen om zichzelf in de ogen te kijken: eerlijk, open en met liefde in plaats van angst. Alle maskers af.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer