Hush Yoko Haveman

Hush

De Dansers
wo 20 mrt ’24 20:30 - 21:25
wo 20 mrt ’24
20:30 - 21:25
  • wo 20 mrt ’24
    20:30 - 21:25
    Philipszaal

In Hush zoeken De Dansers troost in dans en muziek. Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. 

De band van dansers en muzikanten uit de succesvoorstelling Shake Shake Shake (2019) vindt elkaar opnieuw, in het grensgebied tussen dansvoorstelling en popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af. Hush wordt niet verteld door individuele prestaties, maar door de haarfijne aandacht en toewijding die tussen de spelers leeft. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, helpt het om er niet alleen voor te staan.

  • Excl. consumptie

“Met volle overgave dansen én loepzuiver zingen: De Dansers blijven verrassen in dansconcert Hush.”

De Volkskrant

Credits

Concept Guy Corneille, Josephine van Rheenen Choreografie Josephine van Rheenen, i.s.m. spelers LIVE muziek en dans Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer