Hans Boddeke

Thuis

Mime Wave
zo 17 mrt ’24 11:00 - 11:50
Beweging, muziek en animatie
zo 17 mrt ’24
11:00 - 11:50
  • zo 17 mrt ’24
    11:00 - 11:50
    Kameleon

In een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen en passende muziek word je meegezogen in de wereld van Anastasiia en haar hondje Djonnik. 

Als door een storm hun huis verdwijnt moeten ze op zoek naar een nieuw huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Tijdens hun zoektocht door de meest verschillende landschappen, ontmoeten ze allerlei dieren. Zouden ze in één van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Thuis is een spannende, grappige en ontroerende voorstelling vol beweging, muziek en animatie. 

De voorstelling Thuis is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van maker Anastasiia Liubchenko. Zij verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuw thuis in Nederland.

Over Mime Wave
Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z'n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema's die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

  • Na de voorstelling mogen de kinderen op het podium hun eigen wenshuis tekenen
  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer