Gerrit Schreurs

Great Catch

De CircusCoalitie
vr 1 mrt ’24 20:30 - 22:00
Een nieuwe generatie circusartiesten
vr 1 mrt ’24
20:30 - 22:00
  • vr 1 mrt ’24
    20:30 - 22:00
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

Een nieuwe generatie circusartiesten toont hun bijzondere talent in een grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstelling. 

The Great Catch is een circusavontuur voor de hele familie! CircusCoalitie presenteert met The Great Catch een triple bill: drie acts voor de prijs van een. 

Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard (wipplank). Zijn stuk LONE is een ode aan het alleen-zijn, een pleidooi voor de rust en schoonheid daarvan. Tête-bêche (Marieke Thijssen, David Mupanda en Wilko Schütz) combineren in 3+1 spectaculaire acrobatiek met een diabolo als vierde speler. Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn eerste solo Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet.

De CircusCoalitie
Great Catch is een initiatief van de CircusCoalitie. De partners zijn MAAS theater en dans, Rotterdam Circusstad, Korzo, TENT, Festival Circolo, Buro Piket, Circusbende Festival, De Schuur en Panama Pictures in samenwerking met de opleidingen Codarts en Fontys. Met deze samenwerking willen ze bijdragen aan een goed klimaat voor de creatie en presentatie van circus in Nederland. De CircusCoalitie zet in op het stimuleren van talent, speelplekken en publiek voor circus.

  • Excl. consumptie

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer