The Neverending Story

Filiaal theatermakers
zo 7 jan ’24 15:00 - 17:15
Voor 8 tot 108 jaar oud
zo 7 jan ’24
15:00 - 17:15
  • zo 7 jan ’24
    15:00 - 17:15
    Pauze 16:00
    Philipszaal

The Neverending Story - Het Oneindige Verhaal is een voorstelling voor jong en oud, met live muziek en wonderlijke wezens.

Basje Boeckx wordt weleens gepest om haar rijke fantasie. Ze steelt het boek ‘Het oneindige Verhaal’ en verstopt zich op een zolder. Daar leest ze over de avonturen van de jonge held Atréjoe, die het rijk Fantásië moet redden van het oprukkende ‘Niets’. Steeds meer vallen de werelden van Fantásië en die van Basje samen, tot ze in het verhaal terechtkomt. Ze redt de kleine keizerin en krijgt grote macht. Maar weet Basje om te gaan met die verantwoordelijkheid? En welke rol speelt de geluksdraak Foechoer in het verhaal? 

De voorstelling wordt gespeeld door zeven acteurs die al die fantastische wezens spelen met poppen én maskers en vijf musici van o.a. Slagwerk Den Haag.

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

De pers over The Neverending Story

“Een weelderig decor bomvol poppen, maskers en felgekleurde tenues. The Neverending Story door Het Filiaal maakt er een dik vet kinderfeestje van” - (Het Parool)

"De makers zoeken de grenzen op van het theater" - (Volkskrant ★★★★)

"Een tot de verbeelding sprekende wereld, geflankeerd door de krachtige livemuziek.. ..een filmische soundtrack die soms razend spannend is en op andere momenten prachtig lyrisch." - (Theaterkrant.nl)

"vormgever Eva Arends (met een fantastisch team) weet met haar creaties het gevoel van een compleet andere wereld op te roepen. Vooral in combinatie met acteur en poppenspeler Barend van Daal komen de zonderlinge bewonders van Fantasië met veel humor en verbeelding tot leven." (NRC)

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer