Annemieke van der Togt

Nijntje de musical

Nijntje en haar vriendjes
tip voor de carnavalsvakantie
wo 25 okt ’23 - zo 18 feb ’24
Naar de verhalen van Dick Bruna
wo 25 okt ’23
-
zo 18 feb ’24

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit wereldberoemde konijntje. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen.

In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Deze sprankelende muzikale voorstelling is voor de kleintjes een prachtige eerste kennismaking met theater, waarin de bekendste nijntje-nummers voorbijkomen, zoals 'konijnen 3', 'nijn is jarig' en 'nijntje, een lief klein konijntje'. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes en een feest van herkenning voor de papa's, mama's, opa's en oma's.

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

  • Exclusief consumptie 
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Credits

Naar de verhalen van Dick Bruna Tekst en liedteksten Ivo de Wijs Muziek Joop Stokkermans Regie Naomi van der Linden Choreografie Chiara Re Cast Karin Bos, Maria Hengst, Donna-Jo Aarts, Jules Vermei, Joey von Gumkow en Alexandra Alphenaar

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer