Tweede Huid (albumpresentatie)

Maanconcert: Altstad
di 31 jan ’23 20:00
di 31 jan ’23
20:00
  • di 31 jan ’23
    20:00
    Grote foyer

Marcel Osterop is schrijver, zanger en acteur. Hij is opgegroeid in Eindhoven, waar hij nog steeds woont en werkt. Hij schrijft toneelstukken, schreef mee aan de televisieserie De Fractie van de VPRO en werkte mee aan de podcast Kwaad Bloed. In 2010 leerde hij gitarist en componist Frank van Kasteren kennen binnen het theaterinitiatief De Orde van de Dag. Daarvoor schreven ze maandelijks een muzieknummer.

Deze snelkookpan; schrijven, maken, spelen in een dag, vormt nog steeds de basis voor hun nummers. Frank en Marcel speelden de afgelopen jaren veelvuldig bij onder andere het Nieuw Utrechts Toneel, Het Zuidelijk Toneel, Lazarus/ARSENAAL, in de Stadsschouwburg Utrecht, Parktheater Eindhoven, Oerolfestival, Festival Boulevard, de Parade, en maakten een aantal oudjaarstournees langs de Nederlandse schouwburgen.

In 2016 richtten zij Altstad op, en brachten in 2018 hun eerste album De Aap uit. In januari 2020 namen ze met een getalenteerde groep muzikanten hun tweede album op; Tweede Huid. Aan dit album werkten onder andere mee; Lisa Lukaszczyk (zang, toetsen, producer) en Joost Wesseling (drums), Ralf Pouw (bas) en Nadine Dekker (viool). Het album werd geproduceerd door Sam Jones in studio Joneski.

Tweede Huid gaat over de voettocht van een verloren ziel, dwars door de woestijn op zoek naar de stad. Het is het persoonlijke verhaal van loskomen van een verslaving, het temmen van demonen, en de verbinding leggen met het leven.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer