Bart Grietens

Hotel Hierwaardaar

De Dansers & Het Filiaal Theatermakers
zo 2 okt ’22 14:30 - 15:30
Familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen.
zo 2 okt ’22
14:30 - 15:30
  • zo 2 okt ’22
    14:30 - 15:30
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Aan het eind van alle steden staat Hotel Hierwaardaar. Een vervallen hotel waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen.

Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby van het hotel en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is grappig, maar ook bevreemdend en stiekem verbazingwekkend herkenbaar voor iedereen vanaf 8 jaar.

  • Exclusief consumptie

Echt alles leeft in dit bijzondere hotel. Net als de vier gasten moet je niet proberen te begrijpen wat er allemaal gebeurt. Ga erin mee en je tuimelt vanzelf van de ene verbazing in de andere. Na het zien van deze voorstelling wil je zeker nog een nachtje bijboeken in Hotel Hierwaardaar. ★★★★

Kidsweek

Credits

Gemaakt door Josephine van Rheenen, Ramses Graus en Gabor Tárján i.s.m. de spelers Beeldtaal & regie Ramses Graus Spelers Marie Khatib-Shahidi/Yoko Haveman, Wannes De Porre, Blazej Jasinski en Anna Bentivegna.

Over De Dansers

De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten dat 'dansconcerten' maakt: organische samenkomsten van moderne dans en livemuziek. Het Filiaal theatermakers is hét Utrechts jeugdtheatergezelschap. Met hun voorstellingen raken zij jong en oud in hart en ziel. De Dansers en Het Filiaal stropen de mouwen op voor deze familievoorstelling. Zij nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info