Christiaan Endeman

Die Zauberflöte

Nederlandse Reisopera
di 7 feb ’23 19:30 - 22:40
Singspiel in twee bedrijven (1791)
di 7 feb ’23
19:30 - 22:40
  • di 7 feb ’23
    19:30 - 22:40
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke in de wereld is verstoord door een conflict tussen de Koning van de Zon en de Koningin van de Nacht. De aarde stevent af op verwoesting. Kunnen Tamino en Pamina het tij nog keren? 

 Nederlandse Reisopera - Zauberflote
Christiaan Endeman

25 jaar na het tragische overlijden van de Koning van de Zon regeert de Koningin van de nacht met ijzeren vuist over de wereld. Dit heeft desastreuze gevolgen. Aan Tamino en Pamina de taak om het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke te herstellen. Is de verdorde aarde nog te redden van de klimaatcrisis, of pakken de kinderen de handschoen op?

  • Gezongen in het Duits met Nederlandse en Engelse boventiteling.

Over de Nederlande Reisopera

De Nederlandse Reisopera produceert met lef verrassende grote en kleine operaproducties van topkwaliteit en reist daarmee langs de theaters in Nederland. Het gezelschap wil de kunstvorm opera voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken.