Anne van Zantwijk

Best Of

Tobi Kooiman
Extra voorstelling bijgeboekt 08-12-2022
do 8 dec ’22 en vr 9 dec ’22
Eerste solovoorstelling
do 8 dec ’22
en
vr 9 dec ’22

Met zijn gevoel voor logica probeert hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen. Dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht, neemt hij op de koop toe.

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij ziet (non-)clausale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder, toch? Op het podium wel, maar daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties.

‘’Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker.” Aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de Publieksprijs, en NRC roemde zijn "talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen." De Volkskrant tipte hem als een van de drie grootste comedytalenten van 2021.

  • Exclusief consumptie
Onderdeel van

"Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien (…) Hoewel je voor een ‘Best of’ een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed.'' ★★★★★

cabaret.nl

Pand P

Theatervoorstellingen in de intieme zaal van Pand P

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer