Jouk Oosterhof

Jannie The Showdog

Henry van Loon
wo 18 okt ’23 en do 19 okt ’23
Ontdek wat er nog te lachen valt na twee jaar lockdown
wo 18 okt ’23
en
do 19 okt ’23

Henry van Loon wil het huis uit. Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachten valt na twee jaar lockdown.

Niet lang nadat Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg, brak een wereldwijde pandemie uit. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Uur na fucking uur.
Het was een zware tijd, maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. Wat hij eigenlijk écht wilde. Weet je wat dat was? Weg! On the road again! Terug naar jullie. Terug naar jou.

Over Henry van Loon
Cabaretier, acteur en zanger Henry van Loon (1982) speelt in juni 2022 de première van zijn zesde soloprogramma in DeLaMar. Dit voorjaar is Henry ook te zien in de nieuwe comedyserie Tropenjaren op NPO3 (BNNVARA) ‘over het kersverse ouderschap en een leven dat nooit meer terugkomt’.

  • Max. 4 kaarten p.p.
  • Er worden op 18 en 19 oktober tv-opnames gemaakt

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer