Nick van Ormondt

Assepoester De Musical

Van Hoorne Entertainment
za 22 okt ’22 - zo 23 okt ’22
Familiemusical voor jong en oud
za 22 okt ’22
-
zo 23 okt ’22

Assepoester de Musical brengt het wereldberoemde verhaal tot leven van een meisje dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met de hulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Ze moet in huis al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, ook Assepoester.

Maar helaas, Assepoester mag van haar stiefmoeder niet naar het bal en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Dan verschijnt plots een goede fee. Zij verandert de vodden waar Assepoester in loopt in een prachtige baljurk en geeft haar een paar glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar de fee waarschuwt: klokslag twaalf uur zal de betovering verbreken en wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken het hart van de prins vóór klokslag twaalf uur te veroveren?

  • Exclusief consumptie

Credits

Met Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry e.a. Regie Bas Groeneberg