Nick van Ormondt

Assepoester De Musical

Van Hoorne Entertainment
herfstvakantie
za 22 okt ’22 - zo 23 okt ’22
Familiemusical voor jong en oud
za 22 okt ’22
-
zo 23 okt ’22

Assepoester de Musical brengt het wereldberoemde verhaal tot leven van een meisje dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met de hulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Ze moet in huis al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, ook Assepoester.

Maar helaas, Assepoester mag van haar stiefmoeder niet naar het bal en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Dan verschijnt plots een goede fee. Zij verandert de vodden waar Assepoester in loopt in een prachtige baljurk en geeft haar een paar glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar de fee waarschuwt: klokslag twaalf uur zal de betovering verbreken en wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken het hart van de prins vóór klokslag twaalf uur te veroveren?

Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

  • Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs
  • Na afloop van de voorstelling kan je alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater 
  • Exclusief consumptie

Credits

Met Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry e.a. Regie Bas Groeneberg

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer