Willem van Walderveen

Kruimeltje de Familiemusical

Rick Engelkes Producties
zo 16 okt ’22
Kruimeltje is terug in een nieuw jasje!
zo 16 okt ’22

Een hartverwarmend verhaal over een jongetje dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Ergens in Nederland zwerft, door de besneeuwde straten, Kruimeltje. Een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Hij is helemaal alleen en op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat hij van zijn ouders heeft is een medaillon met hun portretjes erin. Ondanks alles blijkt hij positief en loopt hij zingend en fluitend door de straten. Hij ontmoet Keesie, een stoer meisje dat graag meegaat op avontuur. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje eindelijk een thuis. Tot zijn verbazing blijken zijn vader en Wilkes oude jeugdvrienden te zijn! Zou Wilkes hem kunnen helpen in de zoektocht naar zijn vader? 

Kruimeltje is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

De voorstelling van 13.30 uur is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking
Hier is een blindentolk van Komt het Zien! aanwezig met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook een speciale meet & feel inleiding. Blindengeleidehonden zijn welkom. Kies in het bestelproces voor de tickets waar Komt het zien bij staat. Heb je vragen? Neem contact op met onze kaartverkoop via 040 2 11 11 22 / kaartverkoop@parktheater.nl.

Programma
Ontvangst gasten: 12:00 uur
Aanvang Meet & Feel inleiding: 12:30 uur
Einde inleiding: 13:15 uur
Aanvang voorstelling: 13:30 uur
Aanvang Pauze: Er is geen pauze
Einde voorstelling: 14:45 uur

Na binnenkomst kun je je melden bij Komt het Zien! in de voorhal. Als je de inleiding wilt bijwonen verzoeken wij je tijdig aanwezig te zijn. 

  • Exclusief consumptie
  • Met Meet & Greet na afloop

Credits

Script Jasper Verheugd Regie Danny Westerweel (supervisie: Jasper Verheugd) Cast Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel de Rooij e.a.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer