Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs

Wildpark
Let's talk about Democracy
Sun 19 Nov ’23 16:00 - 16:55
Sun 19 Nov ’23
16:00 - 16:55

In Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs proberen vier jonge mensen de regels te herschrijven van hun generatie.

In een fysieke, beeldende rollercoaster aan gedachten en korte acts op de beats van Woody Veneman, pogen zij een liefdevolle ode te brengen aan zichzelf en de ander.

Wij leven in het tijdperk van maximale vrijheid voor het individu, gewoon omdat je het waard bent. Een tijd waarin we allemaal hard werken en onze nieuwe moraal succes is. Een tijd waarin we meer ‘woke ‘zijn dan voorheen. Een tijd waarin we willen dat elke dag een vrolijke boel is. Maar het is ook een harde tijd waarin we soms keihard tegenover elkaar komen te staan en we ons moeten invechten. Waar naast dat succes ook mensen vallen, twijfelen en somber zijn.  Zijn onze schouders sterk genoeg om iedereen op te vangen? En willen we dat nog wel? Want hoe lief zijn we eigenlijk nog voor elkaar? En wat is dat eigenlijk: echt lief zijn?

  • Excl. consumptie 
  • Heb je altijd al eens op een podium willen staan? Ben je tussen de 13 en 18 jaar? Doe dan mee met de workshop Hee kom eens op van Wildpark voorafgaand aan deze voorstelling. 

"Lekker en actueel frustratietheater. Regisseur Lenneke Maas maakt er een vibrerend geheel van in een felle explosie van actuele frustraties. De jeugd en toekomst: genoeg om je kwaad over te maken. En wat is het theater dan een schitterende plek om daar lucht aan te geven. Heel lekkur”

AD

Credits

Regie & concept Lenneke Maas Spel Laura Simons, Bibian Smit, Kwint Stukker, Rachelle van Westerop Muziek  Woody Veneman Vormgeving Elian Smits Lichtontwerp Geert Colsen

Let us inspire you

LET'S TALK ABOUT DEMOCRACY

Themamaand over democratie. Met voorstellingen, debat, eten en ontmoeting.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer