FERM

Wildpark
Sun 15 Sep ’24 15:00 - 16:00
Voor alle Steve Jobsen en Pipi Langkousen op de wereld
Sun 15 Sep ’24
15:00 - 16:00
  • Sun 15 Sep ’24
    15:00 - 16:00
    Locatie: Pand P - Grote Zaal (Leenderweg 65)

Ferm is een beeldende, grappige ode aan het onaangepaste kind. Voor alle Steve Jobsen en Pippi Langkousen op de wereld. Geïnspireerd op het temperamentvolle hoofdpersonage Ferm uit de gelijknamige boekenreeks van Tirza van Schie.

 

Ferm is een kind dat nooit iets half doet. Zo maakt hij graag héél veel plezier, neemt hij héél veel risico en heeft hij héél erg grote ideeën. Soms zijn die ideeën zo groot dat het huis te klein is, dan gaat er wat mis, wordt er iemand boos en moet hij naar de garage, afkoelen. Daar treft hij Haai. Haai is een knuffelhaai en een vriend, en helpt Ferm afkoelen en reguleren en de wereld een beetje beter begrijpen. Hij komt met allerlei handige oplossingen als Ferm weer eens te Ferm is en samen met Haai trotseert Ferm zijn emoties, en leert hij dat het hebben van grote gevoelens en temperament niets afdoet aan de schoonheid van wie je in werkelijkheid bent. 

Fleur van Vegchel is een van de vaste makers bij Wildpark. Haar signatuur als maker is beeldend en poëtisch met oog voor detail en sluit goed aan bij de jonge doelgroep.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer