HOST ISELLE


Onze hosts kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten tijdens een van de STROOM voorstellingen. Het gaat een seizoen worden vol inspirerende gesprekken met mooie mensen over actuele onderwerpen die ertoe doen. Voordat zij kennis gaan maken met jou, vertellen zij graag iets over zichzelf. 

Graag stellen we Iselle Claassens aan je voor:

Vertel ons: wie ben je en waarom ga jij met plezier naar je werk? Ik ben Iselle Claassens, 38 jaar oud en woon in Eindhoven samen met mijn man en twee dochters. Ik kom al van kleins af aan in het Parktheater en heb er zelfs 10 jaar gewerkt, als programmeur en begeleider van jonge makers. Naar het theater gaan is een van de dingen die ik het liefst doe, vooral naar dans- en jeugdvoorstellingen, maar je maakt me ook blij met cabaret, toneel en af en toe een musical. 
Ik werk als fondsenwerver en coach, voornamelijk met dansers en organisaties uit de urban scene. Ik werk met veel talentvolle en inspirerende mensen en heb als freelancer veel afwisseling en vrijheid in mijn werk, wat ik super fijn vind. Ook maak ik podcasts, zoals de serie Dancing With Darkness met thinX maker Jess Oberlin. Maar ook de F1 Pitcast, die ik samen met mijn zus maak over Formule 1.

Wat zijn jouw grootste drijfveren? Ik vind het heel mooi als ik anderen kan helpen om hun dromen waar te maken. Als fondsenwerver en coach zorg ik dat makers de middelen krijgen om hun artistieke visie tot leven te wekken en die te laten zien aan het publiek. Als podcastmaker wil ik, net als de dansmakers waar ik mee werk, ook mooie en bijzondere verhalen delen.

Deze beweging genereert energie en dat geven we graag door aan anderen. Met deze #doorSTROOM kunnen we de wereld elke dag een beetje mooier maken! Welke inspiratie vind jij belangrijk te delen met anderen? Ik vind de schoonheid en magie van theater echt bijzonder. De werelden die met lichamen, licht, decorstukken, muziek en tekst gecreëerd worden laten je even ontsnappen aan een werkelijkheid die niet voor iedereen altijd even mooi is. Dat laat ik graag aan zoveel mogelijk mensen zien. Daarnaast krijg ik altijd veel energie van dans battles, het is echt te gek om te zien hoe de dansers reageren op de muziek en op elkaar en hoe er ter plekke de mooiste dingen ontstaan. Een aanrader voor iedereen die er nog nooit geweest is.

Hoe belangrijk vind jij dat mensen onderdeel moeten worden van deze #doorSTROOM? Niks moet. Maar makers hebben vaak interessante verhalen te delen. Alleen al hoe een maakproces in zijn werk gaat vind ik leuk om te horen. Hoe is de voorstelling tot stand gekomen? Wie waren daar allemaal bij betrokken. Met die kennis kijk je vervolgens ook weer met een andere blik naar voorstellingen. 

Welke STROOM MeetUp is jou het meeste bijgebleven en waarom? Ik heb drie MeetUps begeleid en die waren allemaal in hun eigen manier bijzonder. Zo vertelde Dunja Jocic over de tijds- en gelddruk waaronder ze haar voorstelling had moeten maken, nam Shailesh Bahoran de poppen mee waar ze in de voorstelling mee dansten en was ik na de voorstelling en MeetUp echt fan van Alexander van Tournhout. 

De MeetUp geeft de gelegenheid voor mooie ontmoetingen en echte gesprekken. Welke persoon zou jij graag nog ooit willen ontmoeten? Iedereen met een mooi verhaal ontmoet ik graag.

Wat is je geheim voor een goed, verdiepend gesprek? Een goede voorbereiding. Ik lees al veel over de maker en bekijk videos van het werk. Ik schrijf ook vast vragen uit, zodat ik dat allemaal mee kan nemen als ik het gesprek voer.

MEET ISELLE


Je kunt Iselle ontmoeten tijdens de MeetUp van deze voorstellingen:
(of bekijk hier de volledige agenda met alle STROOM voorstellingen)

 

STROOM


Een nieuwe STROOMing is ontstaan. Het Parktheater is namelijk altijd in beweging, voor jou en met jou. Beweging genereert energie en dat geven we door in de voorstellingen van STROOM. Een nieuwe stroming voor mensen boordevol ideeën, kritische blik en nieuwsgierige aard. Bij STROOM zijn jij en ik onderdeel van het verhaal.

Na de voorstelling kun je in gesprek met de maker tijdens de MeetUp. Wie geef jij inspiratie? Wat zet jij in beweging? Geef de energie door. Word onderdeel van de #doorSTROOM.

STROOM voorstellingen zijn er in de genres theater, dans en jeugdtheater. Je bezoekt een STROOM avond voor de vaste lage prijs van € 15,00 (jeugdvoorstellingen € 12,50).