Onaantastbaar

Black Sheep Can Fly | Saman Amini
di 25 mrt ’25 20:30
Theatraal concert
di 25 mrt ’25
20:30

In Onaantastbaar legt Saman Amini zijn ziel bloot in een show waarin muziek, verhaal en videoprojecties moeiteloos samensmelten tot een adembenemende ervaring over zijn reis weg uit depressie. 

Het is een van de grootste taboes van onze tijd: depressie en de verwoestende impact ervan. Puttend uit zijn eigen ervaringen nodigt theatermaker en muzikant Saman Amini je uit om zowel je eigen worstelingen als die van je medemens te omarmen en het taboe rondom depressie te doorbreken. In het theatrale concert Onaantastbaar legt Saman zijn ziel bloot met Nederlandstalige songs. Verrijkt met indringende videokunst en ondersteund door drie virtuoze muzikanten, onder wie de veelzijdige Martin Verheesen, verweeft Onaantastbaar rauwe en kwetsbare songs uit diverse muziekgenres, van Conscious Hip-Hop tot aan Pop. Saman spreekt, rapt en zingt taal die recht uit het hart komt. 

Na het succes van eerdere werken zoals Saman Amini’s Integratieplan (★★★★★), A Seat At The Table (★★★★★) en Samenloop van Omstandigheden (★★★★★) betovert veelgeprezen theatermaker en muzikant Saman Amini opnieuw met Onaantastbaar. Een theatraal concert met Nederlandstalige songs van zijn langverwachte album. 

Credits

Concept, muziek, tekst en spel Saman Amini Muziek en muzikale begeleiding Martin Verheesen Regieteam Jip Vuik, Saman Amini, Nima Mohaghegh Tekstcoach Geert Lageveen & Nima Mohaghegh Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Amsterdamse Fonds voor de Kunsten en De Versterking

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer