Clairvoyance

Salman Dirir
za 13 mei ’23 13:30
za 13 mei ’23
13:30
  • za 13 mei ’23
    13:30
    Locatie: Dynamo

Clairvoyance is een multidisciplinair evenement voor een selectie makers om hun werk te vertonen. En voor bezoekers om zich hiermee te betrekken op een manier die dichtbij hun ligt.

 Er ontbrak iets voor mij in de scene. Met Clairvoyance wil ik dat opvullen met mijn selectieve curatie. Met het evenement wil ik de zichtbaarheid van een selectie werken vieren en ruimte bieden voor diverse uitwisselingen die tussen de bezoekers kunnen plaats vinden. 

Het event bestaat uit het samenbrengen van bepaalde disciplines/kunstuitingen, die ik niet vaak op hetzelfde evenement of in dezelfde ruimte zie. En dit vieren! Ik denk daarbij aan verschillende soorten muziek. Van jazz (fusion), funk, (indie) rock en hiphop tot orchestra en ambient. Met het evenement streef ik ernaar disciplines zoals, dans, muziek, beeldende kunst en film samen te brengen.

Ik selecteer een bepaalde esthetiek en doormiddel van Clairvoyance wil ik laten zien wat die esthetiek inhoud. Het publiek wat zich aangetrokken voelt voor de editie van Clairvoyance is wat moeilijker te duiden dan een gemiddelde activiteit. Doordat het de grenzen opzoekt van disciplines gaat het verder dan de typische dans of muziekliefhebber van een bepaald genre. De doelgroep staat open voor nieuwe ervaringen van kunst, ze staan open voor kunstenaars die experimenteren met grenzen van disciplines.

- Salman Dirir

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer